Pages

25 June 2011

CERITA CERITAbingka arbianca,paling sodap...
Assalamualaikum...yang ini aktiviti minggu lepas...saya dan tati main masak2..sbb minat yang sama,jadi kami pun sama2 buat kuih bingka dan talam..sebenarnya tati yang mengajar saya pula..hehe..kami mula jam 2 petang dan siap jam 9.30 malam..lepas tu...adoi..penatnya...lepas tu..jiran2 akak pun dapatlah merasa kuih muih yg kami buat ni..
100 biji tat buah tempahan dari syima..tkasih yer..

MARI MEMASAKkelas personal permintaan dari Rozana...minta nak belajar buat seri muka,talam keladi dan lapis koleh kacang..terimakasih..


TEMPAHAN
rezeki lagi...50 karipap sardin,1 lapis pelangi dan 50 tart buah..terimakasih Ann...maaf ye akak x dapat pergi kemajlisnya,sbb nak buat kuih lagi...

TEMPAHAN


rezeki lagi...tempahan dari kak jah...kerana tempahan mengejut..saya cadangkan kuih yg ini,sbb senang sikit nak membuatnya..kaswi pandan dan koleh kacang..terimakasih kak jah..karipap pusing tempahan dari hawa,gambar kuih muih tempahan dari hawa dah berterabur sana sini..sampai lupa..alahai....terimakasih banyak ye Hawa.. * ____ *

TEMPAHAN

seri muka dan lapis pelangi..
terimakasih atas tempahan ini...saya sudah lupa siapa penempahnya..
lapis pelangi dan talam gula merah,
terimakasih atas tempahan ini...pun sudah lupa nama penempahnya..terimakasih yer...
talam suji coklat dan lapis pelangi...pun lupa nama penempahnya..untuk majlis cukur jambul anaknya..terimakasih banyak yer..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive